Støt DSGU Nu

Dit bidrag til DSGU går direkte til at hjælpe lokalbefolkningen med at genopbygge deres hjem og liv

Støt DSGU Nu

Ukraine har i denne svære tid brug for alt den hjælp vi kan give. Ukraine befinder sig i en situation hvor befolkningens sikkerhed er truet på grund af efterladte miner og ueksploderet ammunition til fare for børn og voksne. Både bygninger, parker, legeområder og landbrugsjord er forurenede.

Hjælp os med at få fjernet disse farlige genstande, så børn kan lege sikkert, familier kan flytte ind i deres boliger, og landmændene kan komme i gang med at dyrke jorden og sikre fødevarer til Ukraine.

Alle beløb hjælper, store som små og du kan både støtte som privatperson, som firma og som forening. Såfremt I som firma eller forening har et ønske om at støtte, så ræk ud til os på vores kontakt email, så vi kan lave en løsning der passer til jeres behov.

Det er også muligt at støtte på en månedlig basis, og derved blive medlem af DSGU. I den forbindelse tillader vi os at sende løbende opdateringer.

Hvis du støtter via en bankoverførsel, så skriv gerne din email som tekst i overførslen.

DSGU er godkendt ved indsamlingsnævnet.

Læs mere om vores initiativer her

Sparekassen Danmark

REG: 9070
KONTO: 9210350583

IBAN: DK9781439210350583
SWIFT: VRAADK21

CVR: 43111973

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.