Om DSGU

Hvordan sikrer vi, at hjælpen og ressourcerne, samfundet tilbyder, ender der, hvor det har størst mulig effekt?

Om DSGU

Om DSGU

Hvordan sikrer vi, at hjælpen og ressourcerne, samfundet tilbyder, ender der, hvor det har størst mulig effekt?


Med baggrunde inden for forsvaret, politiet, beredskabet og dansk erhvervsliv har vi i DSGU samlet alle de rette kompetencer til at svare på det spørgsmål.


Vi er en nystartet humanitær organisation bestående af frivillige kræfter, der løser en bred vifte af opgaver.


Da krigen brød ud, sendte vi to af vores folk mod grænsen mellem Polen og Ukraine for at oprette et fremskudt kontor. Formålet var at skabe et netværk blandt
myndighederne og befolkningen i nærområdet og i Ukraine. På den måde bliver vi løbende oplyst om specifikke og konkrete behov, som vi hjælper med at opfylde.


Vi er både et koordinerende og et udførende led i indsatserne, og vi sørger for, at hjælpen ikke strander ved grænsen, men lander de rigtige steder hos de rette mennesker i Ukraine.


Hidtil har vi blandt andet løst opgaver med at få flere paller med doneret børnetøj sendt fra Danmark til Ukraine, vi har sørget for foder til et dyreshelter syd for Kiev, vi har skaffet førstehjælps- og sikkerhedsudstyr til folk ved fronten, og vi har trænet ukrainere i førstehjælp hjemme i Danmark.Vil du hjælpe?

Vi har både brug for kompetencer, donationer og praktisk hjælp til at få hentet eller bragt udstyr.

Har du mulighed for at hjælpe, så følg med på vores facebookside eller kontakt os på info@dsgu.org

Vil du hjælpe?

Tak til vores støtter

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.