Vi starter dialog med Damasec og Vita Media Group

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Vi starter dialog med Damasec og Vita Media Group

For at vi kan komme hurtigt i gang, er det oplagt at lave et partnerskab med en virksomhed, som har løst lignende opgaver.

Igennem vores netværk er vi kommet i kontakt med Damasec, som har fjernet alskens ammunitionsgenstande i hele verden. De er indstillet på hurtigt at finde ressourcerne, der skal bruges for at bygge et bidrag op omkring Kiev.

Det er vigtigt for os begge at fokusere på, hvad vi kalder ”Multi Purpose Teams”, som strengt taget minder om de EOD-enheder - Explosive Ordnance Disposal enheder man ser hjælpe politiet i Danmark. Disse enheder vil både kunne hjælpe med decideret fjernelse af ammunition, men de vil også kunne hjælpe med uddannelse, sparring med lokale myndigheder, samt ledelse af større indsatser som for eksempel minerydning i stor skala.

Samtidig er vi i kontakt med Jimmi Meilstrup fra Vita Media Group, som gerne vil støtte projektet. Vi ser det som et meget presserende behov, så for at kunne komme hurtigt i gang, satser vi på private midler. Vi vil stadig forfølge større tilskud igennem fonde og offentlige myndigheder, men indledningsvis vil indsatsen blive drevet af private midler.

Vita Media Group kommer til at hjælpe os med at drive PR delen samt at finansiere den første måned, så vi kan komme i gang med det samme.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.