Større donation modtaget fra dansk virksomhed

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Thumbnail

En meget flot donation gør os i stand til vedvarende at løse opgaven og potentielt skalere

En større dansk virksomhed har valgt at donere 1,5 mio til vores NGO. Dette er vi utroligt taknemmelige for og beærede over. Virksomheden har fået indsigt i vores arbejde igennem nogle medarbejdere og har i den forbindelse besluttet at donere et meget generøst beløb til denne indsats.

Dette gør en kæmpe forskel for vores arbejde og ikke mindst befolkningen i Ukraine. Denne donation vil gøre os i stand til også at lave aftaler på lidt længere sigt, da vi nu har det økonomiske fundament. At rydde miner er næsten lige så omkostningstung som den er vigtig, hvorfor vi er særdeles afhængige af disse private donorer som også kan se værdien af det arbejde.

Vi er altid åben overfor samarbejder der kan give økonomi til, at vi kan løse vores opgave. Hvis I er interesseret i at høre mere, så ræk ud til os, så vi kan præsentere vores projekter og I måske kan støtte et (eller flere) af initiativerne.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.