Russernes ”affald” skaber store udfordringer

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Russernes ”affald” skaber store udfordringer

Op imod 30% af den ammunition, der bliver anvendt af russerne, detonerer ikke som tilsigtet. Dette kan både skyldes fejl i produktionen, fejl i betjening eller andre faktorer. Denne ammunition vil ligge i jorden og stadig være livsfarlig indtil den bliver fjernet

Udover ammunition, der er blevet forsøgt skudt af, ser vi også en masse ammunition, der er blevet efterladt. Dette kan både fordi russerne har haft travlt med at komme afsted, men det kan også være blevet gjort bevidst - såkaldte luremineringer - for at skade lokale, der vender tilbage til deres hjem

Vi begynder desværre at se konsekvenserne af dette, i forbindelse med at lokale vender tilbage til deres hjem i områderne omkring Kiev. Desværre er det oftest børnene, det går ud over, da de er nysgerrige og piller ved disse farlige genstande.

Da vi ikke ser andre adressere denne udfordring, har vi tænkt os at undersøge muligheden for at sende minerydningsbidrag til områderne omkring Kiev. Disse skal gøre det mere sikkert for de lokale at vende tilbage til deres hjem, samt benytte deres lokale områder.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.