Oplæg for Danske Banks sikkerhedsafdeling

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Oplæg for Danske Banks sikkerhedsafdeling

I dag havde vi fornøjelsen af at holde et oplæg for Danske Banks sikkerhedsafdeling.

Andy var hjemme mhp. at få fornyet sit Visum, hvilket var en god anledning til at få ham med og give en helt ny og opdateret dimension på vores oplæg.

Thorbjørn fortalte om hvorfor han og de andre overhovedet havde valgt at starte en NGO, hvorfor han mente at det var relevant, og noget man følte sig forpligtet til når man selv har set hvor forfærdeligt krig er.

Henrik kunne fortælle om vigtigheden af minerydning, og hvilke typer miner og ammunition der er dokumenteret brugt i Ukraine, og Andy kunne fortælle om præcis hvilken opgave DSGU står med på jorden i Ukraine lige nu.

Sikkerhedschefen for Danske Bank, takkede os for vores indsats og opfordrede sine medarbejdere til at række ud i sit netværk, og hjælpe os med at finde penge til at vi kan fortsætte vores arbejde med mine og ammunitionsrydning for de civile i Ukraine.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.