Mogens Lykketoft hilser på sin navnebror

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Mogens Lykketoft hilser på sin navnebror

Vi talte om vigtigheden af at gøre noget, i stedet for blot at snakke om det. Vi er igang som nogle af de første, vi er på jorden og vi viser handling!

DSGU var til møde i UNDP (United Nations Development Programme), hvor vi b.la. blev fremhævet som nogle af dem der rent faktisk er igang. Citat fra UNDP Rapport 23.09.2022 "Danish Support Group Ukraine - Andy Gleeson – Working in partnership with UDA/Demining Solution on technical surveys in Chernihiv Oblast in an area of about 2,300,000m2. The area was previously occupied and there are mortar pits, sniper pits, and AR-6 fuse which indicates the use of 122-millimeter rockets. This is a proximity fuse electronic, so, therefore, it could indicate the use of submunitions."

Vi mangler helt konkret midler for at kunne fortsætte. Vi har fået lille Danmark på kortet, og vi løser en meget essentiel og vigtig opgave mhp. at få de civile sikkert tilbage til deres hjem. Ønsker du eller din virksomhed mere viden omkring hvad vi laver, kommer vi glædeligt forbi og holder et lille oplæg herom.

Tak til Mogens for støtten, nu mangler vi bare de store virksomheder og den politiske opbakningen, så vi kan holde projektet kørende, og skalere op.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.