Formandsskifte i DSGU

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Thumbnail

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har valgt at indsætte en ny bestyrelsesformand i vores organisation. Dette skal bidrage til at tage vores forening til det næste niveau og styrke vores mission om at hjælpe lokalbefolkningen i Ukraine med minerydning og genopbygning.

Mette Laudal overtager formandsposten fra Thorbjørn, og vi ser frem til at arbejde sammen med hende for at fortsætte vores vigtige arbejde. Vi vil gerne takke Thorbjørn for hans indsats som formand og ønske Mette velkommen til bestyrelsen.

Vi ved, at vores organisation spiller en afgørende rolle i at skabe tryghed og sikkerhed for lokalbefolkningen i Ukraine, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for at være en pålidelig og seriøs partner. Vi håber, at vores beslutning om at indsætte en ny bestyrelsesformand vil være med til at understrege vores engagement og vores vilje til at gøre en reel forskel.

Vi håber, at du vil være med til at støtte vores arbejde og være med til at gøre en forskel for lokalbefolkningen i Ukraine.

Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.