En besked til vores donorer - tusind tak for din støtte

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Thumbnail

Kære donor,

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres generøse donationer og jeres tillid til vores evne til at levere. Vi værdsætter jeres støtte dybt, og det gør en forskel for os og for dem, vi hjælper.

Vi har ikke sendt mange nyhedsbreve hidtil, og for dette vil vi gerne undskylde. Vi arbejder hårdt på at finde en balance mellem vores jobs og vores humanitære arbejde. Vores prioritet er at bruge vores tid og ressourcer på at skabe værdi for de ukrainske borgere. Vi opfordrer jer til at tjekke vores hjemmeside for nyheder og opdateringer, og i denne mail har vi vedhæftet nogle af vores seneste historier.

Takket være din donation har vi været i stand til at fortsætte vores arbejde og skabe en positiv indvirkning på samfundet. Vi ønsker at dele nogle af disse fremskridt med dig og lade dig vide, hvor vigtig din støtte er for at opnå disse resultater.

Venlig hilsen,

Mette Laudal

Bestyrelsesformand

Danish Support Group Ukraine


Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.