Andy mødes med SES og andre relevante kontakter

Team DSGU

Team DSGU

· 1 min read
Andy mødes med SES og andre relevante kontakter

Hvor skaber vi den største værdi?

Vi har møder med de myndigheder, som opererer i området, samt med de andre organisationer, der er på jorden. Det mest konstruktive samarbejde er væsentligt for os at finde.

Indledningsvis er vi inviteret af Emergency Services, en pendant til Beredskabsstyrelsen, så dette bliver vores udgangspunkt for et samarbejde. Der er dog mange muligheder ift. at yde ammunitionsrydningsstøtte. Dette kan både være ved forsvaret, politiet, Ukrainske organisationer eller internationale organisationer.

Vores fokus er, at hjælpen går direkte til berørte borgere. Vi skal ikke involvere os i at fjerne ammunitionsgenstande for forsvaret eller indgå i større projekter, der ligger inden for dette som ikke tilgodeser borgerne.

Dette kan være svært at navigere i, da det er svært at vide på forhånd, hvilke muligheder et potentielt samarbejde giver, samt hvilke det lukker for. Derfor er vi heldige at have Andy på jorden, da han har stor erfaring med at navigere i disse miljøer.


Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.